Hoe werkt het

Kies voldoende spareribs

Hoeveel spareribs je per persoon nodig hebt is de meest gestelde vraag en "The story of my live". Het is natuurlijk afhankelijk of het gaat om grote eters, veel bijgerechten of een hapje voor bij de borrel? Je mag er vanuit gaan dat je per persoon tussen de 1 en 3 strengen nodig hebt.

Kies een glaze

Per streng heb je ca. 50 ml. glaze nodig om de spareribs af te lakken. De glaze kan worden besteld in een verpakking van 200 ml. of 565 ml. De glaze is beschikbaar in de smaken:

  • Zoet                                        
  • Pittig
  • Smokey
  • Sesam
  • Piri Piri
  • Jack Daniels                           

Bestel de spareribs

De term “De goedkoopste spareribs” kan je nergens vinden op deze website. Wij werken met Baby back ribs. De beste kwaliteit spareribs en met de mooiste smaak. Het produceren van deze ribben van Nederlandse varkens is handwerk dat met passie moet worden uitgevoerd. Zonder kunstmatige toevoegingen en alles echt uit eigen keuken en recepten, voor een eerlijke prijs. De goedkoopste zijn is geen kunst, de beste of lekkerste zijn, da’s een kunst.

Ontvang de spareribs

Als afsluiting van onze aandacht bezorgen we uw bestelling diep gevroren. Gekwalificeerd diepvries-transport zorgt ervoor dat de spareribs tot aan de voordeur op de juiste temperatuur blijven. We laten niets aan het toeval over en versturen de spareribs dus niet met een gewone pakketdienst.

Ontdooien

Na ontvangst zet je de spareribs in de koelkast om te ontdooien. De voorgegaarde spareribs mogen na ontdooien niet meer worden ingevroren. Meestal is dat geen probleem, de kans dat je over houdt is kleiner dan dat je te kort komt. 

Voorbereiding

De spareribs hebben een lang proces van marineren en slow cooking voorgaren achter de rug. Het vlees is super mals en zo gaar als boter. De spareribs vragen inmiddels om een zorgvuldige behandeling. De strengen breken snel waardoor de presentatie minder wordt (de smaak niet).  Leg de ribben voorzichtig op een rooster met de vlees kant naar boven. Het beste is om onderin de oven een plaat met een laagje water te plaatsen. Het geeft een betere warmte overdracht en een prima luchtvochtigheid. Hierdoor zullen de ribben niet uitdrogen. Bovendien is het makkelijker om de oven schoon te maken omdat de ribben tussen het rooster door enigsinds druppelen.

Bijzaken

Bij spareribs eet je hard gebakken friet met Black label mayonaise of grote gepofte aardappelen met een klodder Wiri wiri saus. (nee geen Piri Piri). Amerikaanse cole slaw kan natuurlijk niet ontbreken. Wat je niet bij onze spareribs nodig hebt zijn sausjes met een smaakje. GEEN SAUZEN SVP. We hebben niets te verbergen en de spareribs hebben voldoende smaak. Zet de borden klaar en voldoende te drinken op tafel. Met stevige Amerikaanse muziek uit de boxen is het tijd om aan de sparibs te beginnen.

Eindbereiding in de oven

Verwarm de oven voor op 185 graden celcius (boven- en onderwarmte). Smeer de spareribs in met de glaze die je hebt gekozen en plaats de ribben op een rooster. Plaats het rooster met de ribben ca. 16 minuten in de oven. Zodra de ribben goed heet zijn kunnen ze uit de oven maar laat ze op het rooster liggen. Smeer er nog een laag glaze over en direct serveren.

Eet smakelijk .......

We hopen dat je genoten hebt van onze Baby back ribs.

Wil je ons helpen zodat meer mensen van onze ribben kunnen genieten?

Maak een foto een zet het op facebook of je insta story en vergeet ons niet te taggen!
Geen social media? Je kan ook een foto naar ons mailen! info@spareribs-online.nl

Heel erg bedankt.

Team Uw Chef.

 

NU BESTELLEN:

© 2021 Spareribsonline | sitemap | rss