Een chefwaardige keuken maar dan buiten.

Grillen of barbecueën draait meestal om vlees. De aandacht voor de kwaliteit van de barbecue en de wijze van stoken is eigenlijk nog veel belangrijker. Wij bieden de twee beste van het beste.

Ofyr.

Een houtgestookte Ofyr betekend meer dan grillen met meer aandacht voor gezondheid en variatie. De Ofyr werkt met een plancha-stijl hete plaat. Deze kooktechniek onderscheidt zich met haar puurheid: er is geen direct contact met de vlammen, dus het eten komt niet in aanraking met rook van verbrande sappen of vetten.

Dankzij het unieke kegelvormige ontwerp en de vorm van de ring, zijn er bovendien verschillende temperatuurzones op de ring. Dit maakt het mogelijk elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit. Koken kan met plantaardige olie en sappen en overschotten sijpelen automatisch weg in het vuur. De plaat geeft geen smaak af.

Big Green Egg

De Big Green Egg is de heilige graal voor elke foodlover. En hoe vaker je hem gebruikt, des te blijer je wordt van alle mogelijkheden, de resultaten en de reacties. Als levensgenieter weet je één ding zeker: met een Big Green Egg haal je de premium kamado in huis (nou ja, in je tuin, op je terras of op je balkon). Naast grillen kun je op een Big Green Egg bakken, roken, stomen en (slow) koken. Want een EGG is niet gewoon een barbecue maar een complete buitenkeuken, waar je ook pizza’s in kunt bakken, vis in kunt roken, vlees langzaam in kunt garen en alle dingen kunt doen die je ook in een gewone oven kan doen. De culinaire mogelijkheden met een Big Green Egg zijn eindeloos

© 2021 Spareribsonline | sitemap | rss